07.04.2012

Endelig har jeg tatt bilde av gensern som har vært ferdig siden jul! Den er strikket i et merkelig bomullsgarn, som egentlig er ganske tynt, men har små "filler" i seg. Det gir en spesiell struktur som minner litt om sånn kamuflasje-greier. Kjøpte garnet på nettet. Hadde egentlig sett for meg at garnet var litt mer "jevnere ujenvt" i stedet for "tynn trå- fille-tynn trå-fille" (om det der var forståelig for andre enn meg selv, er jeg litt usikker på..) Men resultatet ble jo helt ok. Synes den gjør seg litt ekstra godt med hvit skjorte under.

3 kommentarer

Siewartz

07.04.2012 kl.23:02

Jeg syns den var knall stillig jeg! :) Hvor har du funnet mønsteret til den?

sigrid

08.04.2012 kl.23:15

Hei! Håpe dokke har hatt fin Påske!

Fin genser :-)

klem

iskreem

09.04.2012 kl.00:04

sigrid: Takk! Ej he jobba i påska, men he heldigvis ei venninne her som også jobba. Vi he kosa oss masse den tia vi he hatt fri :) Håpe påska he vært fin for dåkke også! :)

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

24, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg har en stor trang til å "skape", så jeg har alltid et eller flere prosjekter i sving. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Denne bloggen er først og fremst for familie og venner som liker å se hva jeg driver med, men det er bare hyggelig om andre også stikker innom :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits