Jewelry

Føler det har blitt en trend igjen, det med å lage vennskapsbånd og ellers hjemmelagde smykker. Jeg var innom en eller annen blogg for en stund siden, og ble ispirert av noen armbånd jeg så bilde av. Kom på at jeg hadde noen gamle armbånd liggende som egnet seg til "oppussing". Ett gammelt armbånd blir til to nye! Har også kjøpt noe greier på Ebay, som jeg venter på, så det blir kanskje mer smykker fremmover! Har også to ferdige gensere som jeg må gidde å ta bilde av...

Fikk forresten en kul sak til bursdagen. Har ønsket meg et mini-fotostudio lenge. I 2010 lagde jeg et av en pappeske, men det tok litt plass, så jeg heiv det etter at det hadde stått og støvet ned oppå skapet alt for lenge... Dette kan bare brettes sammen, som en slags mappe. Frempå er det lommer til lampene og stativet som følger med. Også kan man bytte farge på bakgrunn om man vil. Funker bra når man skal ta bilder av små ting! Armbåndene f.eks...Men faktsik funket papp-studioet ca like bra!
3 kommentarer

Trine

03.mar.2012 kl.01:19

Artig, men saknar regnbogeperler!

Har det mini-fotostudioet eit navn? Trur det er noko eg lett kunne hatt bruk for til porteføljefotografering!

Serine

03.mar.2012 kl.14:46

Regnbogeperler? meina du dissa vi hadde masse av da vi va små? sånne litt gjennomsiktige plastikperler i mange farga?

Fotostudioet heite König Photo studio mini :)

sigrid

03.mar.2012 kl.23:48

Flinke du ja... :-)

klem

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

24, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg har en stor trang til å "skape", så jeg har alltid et eller flere prosjekter i sving. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Denne bloggen er først og fremst for familie og venner som liker å se hva jeg driver med, men det er bare hyggelig om andre også stikker innom :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits