"Søt lue"

Ser det allerede er en stund siden jeg la ut noe her, det til tross for at jeg har ferdige prosjekter klar til å vises frem! Grunnen til dette er en blanding av latskap og dataproblemer. Plutselig en dag var hele iPhoto-biblioteket bortevekk, og etter hvert sviktet hele macen. Klarte heldigvis å redde ut det som var noe å ta vare på! Nå er ny mac på plass, så kanskje blir det ikke like lenge til neste gang.

To av venninnene mine fikk lue til jul. Bakgrunnen til navnet på lua er at en av jentene sa hun ønsket seg ei søt lue, så da ble det slik. Strikket i en blanding av ull og bomull, med bølgemønster. Sweet!2 kommentarer

Aina

30.jan.2012 kl.13:30

Så fin... Holder på med strikking selv, Kom innom siden for en titt :) og kommenter gjerne tilbake :)

Johanne

31.jan.2012 kl.15:32

Den var kjempefin.Kjekt å sjå bilde av ting du lager

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

23, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg har en stor trang til å "skape", så jeg har alltid et eller flere prosjekter i sving. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Denne bloggen er først og fremst for familie og venner som liker å se hva jeg driver med, men det er bare hyggelig om andre også stikker innom :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits