Strikkepinneveske

Jeg har savnet et oversiktilig system for oppbevaring av strikkepinner. Inspirert av en oppbevaringsveske jeg har for malepensler, laget jeg noe av det samme opplegget for strikkepinner. Dette ble på en måte en prototype, skulle jeg laget den igjen ville jeg gjort noen justeringer. Men den fungerer jo til sitt bruk!

Før jeg lagde denne veska, lagde jeg en tabelloversikt over hvilke type pinner jeg hadde og ikke hadde. Den er jo fortsatt grei å ha, så ser jeg om jeg mangler noen. Lommene på veska er merket med nr. etter hvilken str. som hører hjemme. Lommene for sett-pinner er delt i to slik at halv-størrelser også får sin egen lomme. Rundpinner har plass i de ytterste lommene. Herlig med litt oversikt!2 kommentarer

Anna Regine i Chicago 11/12

26.nov.2011 kl.07:29

smart! flenketausa.

Johanne

28.nov.2011 kl.17:07

Kjempe god ide Serine

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

23, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg har en stor trang til å "skape", så jeg har alltid et eller flere prosjekter i sving. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Denne bloggen er først og fremst for familie og venner som liker å se hva jeg driver med, men det er bare hyggelig om andre også stikker innom :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits