Babysokker

Inn i mellom "julegavesnekring" og andre prosjekter, har jeg strikket et par babysokker. De ligger nå klar til første venninne som får en jentebaby! (ingen er foreløbig ventet, men greit å være forberedt). Har planer om å strikke et par blå også (for å være enda mer forberedt). Opskriften er funnet på DROPS og er enkel, grei og fort gjort!

Ellers har det vert mye jobbing i det siste. Håper det merkes på lønnsslippen! Jeg har nettopp begynt å ta vakter på en rehabiliteringsavdelig i tr.heim kommune. Det er alltid slitsomt å være ny, men det har gått greit hittil selv om jeg har måttet legge beina høyt etter hver vakt. Alt for lite sykepleiere på jobb, etter min mening..så da blir det mye å gjøre for en liten sykepleier! 2 down 6 to go før jeg endelig tar helg, så god natt!

Én kommentar

sigrid

01.nov.2011 kl.21:22

Å så søte!

Godt du får jobbe meir :-)

klem

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

23, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg har en stor trang til å "skape", så jeg har alltid et eller flere prosjekter i sving. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Denne bloggen er først og fremst for familie og venner som liker å se hva jeg driver med, men det er bare hyggelig om andre også stikker innom :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits