Verkstedet

Slik har det sett ut på kjøkkenbordet siden august, og det kommer nok til å se sånn ut en god stund til. Det er skrikende behov for et hobbyrom her altså! Nå er Kreta-albumen ferdig, så kanskje det blir noen bilder fra den fremover. Jeg har også andre hobbyprosjekter i full sving, men kan nok ikke vise noe av det før etter jul! Julegaver altså.

Som du ser nederst, så har jeg kjøpt meg en diger kasse på IKEA til å ha "lekene" mine i. Det er fire små bokser nedi hvor jeg har sortert tusjer/penner/blyanter, sakser og skjæreverktøy, div lim, og annen pynt. På toppen er det en sånn skuff eller hva jeg skal kalle det, med to rom. Praktisk! Nå har jeg litt mer orden. Man skulle kanskje tro at en så diger kasse hadde plass til alt av tegne/hobbysaker, men nei. Jeg har en (litt mindre) kasse til. Må ha litt å velge i ;)3 kommentarer

mamma

27.sep.2011 kl.00:44

Gleder meg til jul.......:)

Barbro

27.sep.2011 kl.10:33

Eg gler meg sånn te å sjå Kreta-albumet!! :) hihi..Har sett meir rot, så da dar e absolutt levbart! ;)

sigrid

01.okt.2011 kl.23:45

Så kreativ og flink du er!

klem

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

23, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg har en stor trang til å "skape", så jeg har alltid et eller flere prosjekter i sving. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Denne bloggen er først og fremst for familie og venner som liker å se hva jeg driver med, men det er bare hyggelig om andre også stikker innom :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits