Homemade

Når jeg må gjøre skolearbeid og når det er eksamenstid får jeg alltid lyst å gjøre noe helt annet, som å ta oppigjen gitarspillingen, spille trommer igjen, eller begynne å lage klær igjen. I det siste har jeg savnet symaskinen kjempemasse, og har flere ideer i hodet. I dag har jeg sett igjennom litt av det jeg har laget tidligere, og ser at mye kunne blitt gjort bedre, men tenkte å vise noe av det.

Det korte skjørtet laget jeg og Anna sammen for ca 2 år siden. Det røde skjørtet laget jeg i 10.klasse i sammenheng med et prosjekt i kunst og handtverk. Fikk 6 i karakter, og ble ballets dronning på juleballet. wiiihuu!

 

Den lange kjolen er det faktisk ikke jeg som har laget. Den ble laget av ei jente som gikk i klassen min, til meg, rett og slett fordi jeg var den minste jenta i klassen. Kjolen ble laget en gang vi hadde second hand som tema, og er laget kun av slips. Så for å trenge minst mulig slips ble kjolen laget til meg. Jeg har ikke funnet noen anledning til å bruke den, men synes den er veldig kul! Den er bare litt tung å ha på. Den gulekjolen var egentlig bare en prøve-kjole til kjolen med broderi under her.. synes det var synd å ikke bruke stoffet til noe, så sydde ferdig en kjole av prøvekjolen også.

 


Den lyse kjolen malte jeg trykk på, og sydde på et slags broderi utenpå. "broderiet" ble sydd frem og tilbak, på kryss og tvers på et slags algepapir. Når papiret kom i kontakt med vann gikk det i oppløsning, og da var det igjen bare ett nettverk av tråder. cool ;) Det grønne antrekket er et skjørt og et korsett og var et julekjoleprosjekt.

Design/tekstil-året var det beste skoleåret jeg har hatt. Gleder meg til jeg får tid og plass nok til å styre med slikt igjen!Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

23, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg liker å ta bilder og ellers lage forskjellige ting. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits