En stressende, men rolig lørdag. Btw, I <3 Vintage!

Har vært på jobb i dag, og skulle tro det var julerush. Alle kundene rotet, alle trengte hjelp til noe og folk handlet mye. Stress! Helt utslitt, glad jeg slapp å stenge. Ser altså ikke frem til 3 dager med jobbing neste uke i tilleg til 4 hele dager med praksis. Men ser frem til en feit lønning ;)

Klarte altså å kjøpe med meg noe fra jobb denne gangen også. Denne uken ble "Vintage stories" lansert; en begrenset, romantisk koleksjon inspirert fra bilder og filmer fra 20-tallet. I like it! Kunne kjøpt mye, men har klart å begrense meg til to plagg (den ene toppen har jeg vist før) og ett par søte små sokker med små blomster på (steps som man bruker i småsko). Legger ved noen bilder fra kolleksjonen. Nice? :)
kollage1se
kollage2se

kollage3se
Min fangst i dag er den lyse toppen med blomstertrykk til 249kr. Fant ikke flere bilder fra kolleksjonen, noe jeg synes er litt rart siden det bare er ca 30 artikler. Jeg er veldig fasinert av vintage-stilen. Veldig romantisk og har mange fine detaljer. Har hørt rykter om at det kommer en kolleksjon til høsten også, så det gleder jeg meg til! Til de som lurer, finner du disse plaggene hos Kappahl, men er desverre redd for at det er nokså utplukket allerede.

Etter jobb har jeg slappet av og kost meg sammen med Hanne :D Jeg er ikke den som stikker på byen hver helg, og trives godt hjemme en lørdagskveld med litt snacks, en film eller noe på tv og godt selskap. Passer ypperlig at Hanne også liker det, siden mannfolkene våres skulle ut å spille poker i kveld :p (Btw, Johan vant!)
hase2

Enda ett gammelt bilde av Hanne og Meg  :) (Bursdagen til Toffe 07 eller 08?? husker ikke helt..)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

23, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg liker å ta bilder og ellers lage forskjellige ting. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits