Menn som hater kvinner!

På torsdag var det "familiedag". Tilbragte hele dagen sammen med familien. Det var faktisk ikke så værst. Først blåste vi egg som vi malte. (Skulle ta dem med til Syltedalen, der vi var i helgen, men glemte dem selvfølgelig hjemme). Senere dro vi på kino for å se Menn som hater kvinner. Jeg hadde jo store planer om å lese boken før jeg så filmen, med det ble altså ikke noe av. Men filmen var bra!! Skal ikke avsløre noe her, tilfelle noen har planer om å se den, men hun jenta du ser på bildet var veldig kul synes jeg. Fant på mye vittig. 
Etter kinoen dro vi på Egon for å spise middag, fordi mamma hadde glemt å ta ut kjøtt fra fryseren. Men det var jo greit ;) Spiste pepperbiff, og ble stappmett. 

I helgen var vi i Vanylven for å besøke besteforeldrene mine; Pama ( min farmor) på 87 år og Morfar som er 81. Koselig å se dem, men siden jeg ser dem så skjelden så ser jeg at de blir gamlere for hver gang. Det er litt trist, men slik er det jo bare. 

Nå er jeg hjemme igjen. Skal straks gå å ta meg et steembad. Gleder meg!
 I morgen reiser jeg tilbake til Tr.heim alene =/.. Gleder meg ikke noe særlig til det for å være ærlig. Liker best å ha selskap. Johan kommer ikke før tirsdag eller onsdag. Syns ærligtalt at han kunne dratt sammen med meg og håldt meg med selskap. Men når sant skal sies hadde jeg nok valgt en ekstra dag hjemme hvis det var meg som hadde valget :p Er så fint her hjemme, all snøen er borte, og det var den på langt nær ikke i Trondheim før jeg dro.

img5592   img5591   
Meg                                                             Anna

Eggene                                                        Menn som hater kvinner

  img5624
  Mamma og Pappa på EgonIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

23, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg liker å ta bilder og ellers lage forskjellige ting. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits