Hejhej, hallåå!

I dag hadde jeg tenkt å få noe ut av dagen. Jeg sov over hos Johan natt til i dag siden det var hallarien hos dem i går. Men bilen måtte hjem, så jeg måtte kjøre den hjem ca halv 11, så det betyr at jeg stod opp klokken 10. Har brukt min tid i dag til å spise en yogurt, spise frokost med familien, tatt en lang dusj, moppet gulvet på stua til mamma (kattepels over ALT!), Ble sulten igjen, så jeg disket opp med tomat&hvitløk-sanwich til meg og min kjære søster (ravingfrog.blogg.no...sorry folks, har ikke en gang lært meg å lage lenke. skammer meg.) Deretter spillte jeg en trudelutt på familiens fantastiske piano (som jeg håper ligger på min liste med arvegods). Så ble jeg faktisk sulten igjen, så vi tok å delte en apelsin. Tok jammen ikke lange tiden før jeg måtte lage meg to brødskiver med makrell i tomat, som merklig nok katten siklet ganske kraftig etter. Ulvehunger, som mamma pleier å si. (Mamma og pappa har foresten begynt å trene, så av den grunn har de kjøpt seg en ny vekt, som jeg bare måtte prøve. Til min store forskrekkelse hadde jeg gått opp 1,5 kg siden i sommer. Ikke at det er noen stor krise for min del, ikke er det noe rart heller, med den apetitten jeg har hatt i det siste). Ellers har jeg spillt guitarhero, forbedrer meg stadig. Etterhvert kom Johan på besøk og jeg mekket middag til familyen. Anna, som den datanerden hun er, kom over tidenes blogg, som jeg skal begynne å følge fast. http://teamdream.no/main/index og ikke minst http://talkiewalkie.blogg.no/  som Anna også skrev på sin blogg for noen minutter siden, sikkert, lurer vi fælt på hvorfor ikke denne karen ligger på topp-lista. Jeg vil våge å påstå at denne bloggen kunne danket ut de fleste på den lista. Jess, jess, det var min dag, dere! Smeller opp dagens bilde. Totalt uten sminke, så føler meg MODIG som tør å vise frem mitt sanne jeg :p

bilde 186
Anna og meg etter appelsinspisingen! Crazy babeluba....


Må foressten bare vise dere tidenes påskepynt!! Regner med at det ikke er mange som har selveste Hercule Poirot i stuen sin!! Så han pynter vi med hver påske, sammen med kyllingene. Anna skal foresten ha cred for han her, hun laget ham i et øyeblikk av nyskapende kreativitet innen påskepynt. 
dsc00431
Hercule Poirot, kongen av påsken!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

23, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg liker å ta bilder og ellers lage forskjellige ting. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits