Påskeferie :)

Endelig en uke fri :) Har vert på Bjorli i helgen på hytta til Johan. Har både gått skitur og stått på slalom i trekket. Jeg har ikke stått på ski på to år, så må inrømme at jeg var litt redd. Men det gikk greit, så jeg følte meg etterhvert ganske tøff der jeg suste avgårde ;) På Lørdagen lagde Nokolai lammelår og fløtegratinerte poteter til middag. Det var godt, for å si det mildt :p 

Nå er jeg hjemme hos mamma og pappa. Ganske deilig, bortsett fra at det regner..Her er alt som før, bortsett fra at loftstuen har blitt ferdig, og naboen har smellt opp en ny garasje siden sist jeg var her. 

Egentlig burde jeg skrive ett refleksjonsnotat som skal leveres innen onsdag :s Veldig teit å måtte levere oppgaver midt i ferien. Eller.. det er en frivillig oppgave, men lurt å skrive den siden det er den eneste øvelsen vi får for å øve oss til eksamen.. Kjenner jeg ikke har lysst i de heletatt. Er i grunnen ikke i skrivehumør, så slenger med noen bilder istedefor :)
img5342

dsc00486     dsc00483
Meg, Thea og Johan

Johan på skitur


Jeg og Lea koser oss i solen :)Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

23, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg liker å ta bilder og ellers lage forskjellige ting. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits