Host for Silje sin bursdag ;) Nach for mej sjøl :/

Hey, alle mine 4, 5 eller 6 lesere :p I dag har vi feiret at Silje har fyllt "22" år.. ( Dvs 24, men det sier vi ikke til noen :p ) Siden Silje bor rett bort i svingen, i en liten hybelleilighet, fant vi ut at det var like greit å feire hos meg siden jeg har mer enn dobbelt så mye plass ;) Vi bor jo i samme gata, så det er jo kjempegerier :p Hadde en liten feiring med bare de nermeste veninnene, noe som var kjempekjekt!  De som kjenner meg godt vet at jeg er en vorspiel-person. dvs, jeg synes  vorspillet er gøyest, og vil helst være der så legge som mulig. Byen er oppskrytt, og kun for single. Men desverre er en del av mine veninner single, så de liker naturligvis byen :p Så derfor har jeg nach for meg selv siden noen er byen-folk (Silje, Helene og Lian) og noen er drar-tidlig-hjem-i-morgen-folk. ( Meg og Stefi). Også har vi noen tidlig-på-jobb-i-morgen-folk. (Lise..Sprekt etter en hel vinflaske alene+ stå opp kl 7.. hadde ikke vert meg for å si det sånn :p)

Så nå sitter jeg her på bloggen min etter en flaske vin :) føler meg fin:) Ikke helt bein, som mamma pleier å si, men føler jeg fortsatt har rettskrivingen i behold. Håper det, hvis ikke blir jeg litt flau når jeg etter helgen leser dette :p (Bjorli=hytte uten internett i en helg ;) men jeg gleder meg ;) )

har lagt ut noen bilder fra kvelden. fant ut at det var litt mange, men jeg liker bilder fremfor tekst. So, enjoy ;) 

I morgen reiser vi til Bjorli med toget. Har ikke tatt tog siden ...lenge siden..(tror vi tik tog til Brummundal fra Oslo da Morfar og mormor hadde vært med på Europaferie...dvs, leeenge siden jeg har tatt tog. på barneskolen en gang. )
Så det blir spennende. Johan skulle holde meg med selskap etter at gjestene mine dro, men tror at han sitter på soverommet å ser enda en episode med Life. jentene etterlot en god slump med vin, og en dram til meg, men selv om jeg er sunnmøring og synes gratis drikke er bra, må jeg ta til fornuft og gå å legge meg snart.  Natta!


img5196
Helene, Lise og Lian(sissel)
img5203
Birthday kid! "22" hehe At hun ble 24 er altså hemmelig :p (føler meg ung som 21 :p ) Hun fikk denne kjolen i gave av Lian og Helene ;) Av meg fikk hun ett innrammet bilde av meg, henne, Lise og Stefi. Tror jeg har postet det bilde før, da jeg skrev om Lise sin bursdag :) + at jeg hadde strikket lue til henne, en sort med turkise striper ;) Tror hun likte det  :D

img5206 img5213
Stefi <3                                                         Silje<3

Lise og Lian                                               Stefi og meg
Helene og Lian                                        Stefi, silje og meg
Lian                                                              Silje
Stefi, meg og Lise                                    Helene, Lise og Lian

img5233 img5234
Helene, Lise og Lian                             
Silje                                                              Helene, Lise og Lian 
Lise, meg, Lian                                  Forresten har jeg på meg ny topp (zara) ;) Boleroen har jeg heller ikke brukt før(H&M)
img5253
Helene danser Geridansen sin :p , lenge leve 90-tallet !! :p

img5259
Lise og Lian4 kommentarer

Bifrost

03.apr.2009 kl.01:18

Den lilla kjolen på bursdags kidden var fin! Stilig med de armbånda også, det gjorde det rocka! ;)

iskreem

03.apr.2009 kl.01:59

Så bra at gutter også legger merke til sånt! ;) Enig med deg :D

Bifrost

03.apr.2009 kl.02:21

Hehe, man trenger jo ikke være Jan Thomas for å legge merke til sånt, bare litt observang ;)SV: huff da, 1 år er jo alt for lenge utenå få vite noe konkret! :OOg bare for å nevne det, i tillegg til multipollen allergi så har jeg jo selfølgelig en stor smule astma, div. matallergi og er allergisk for alle dyr med pels og enkelte fjærkre xD

Bifrost

03.apr.2009 kl.03:10

SV: HAHA, jeg er da ikke på dødsleiet heller da xDMen det er bra du føler deg friskere nå :P Kan jo hende du brygger på en kopp astma vettu ;)

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

23, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg liker å ta bilder og ellers lage forskjellige ting. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits