Kreativitet

Har, som dere ser, laget ganske mange armeband i set siste! Nå som TVn er i ustand må jeg ha noe å gjøre. 

Jeg er sånn at jeg av å til bare MÅ lag noe. Jeg føler meg skjelden særlig kreativ, men har stor glede av å skape noe, om dere skjønner, enten det er å lage scrapbook, tegne (er ikke flink å tegne lenger =/ ), strikke, eller lage armeband.. 

I det siste har jeg skikkelig savnet en symaskin! For de som ikke vet det, gikk jeg ett år på Design/Tekstil. Dødsgøy! Loved it. Laget mye kult der, bl.a Korsett, veske, bukse, kjoler og en kåpe. Kåpen har ennå ikke fått fôr. Det må den få. Er så stikkete å bruke den uten fôr siden den er laget av ullstoff. Har lysst til å kutte litt av lengden på den også, slik den ikke blir så "kjerring". Åhh, kribler i fingrene.. Har gode idéer nå. Håpe på en hel uke med regn i sommer når jeg er hjemme. Da skal det skapes mye :)

Er forresten også glad i å ta bilder :) Kjøpte meg Cannon 450D i sommer. Kan ikke så mange triks, selv om jeg har vert på ett lynkurs som Cannon hadde her i Trondheim for litt siden. I går ringte mamma meg, å sa at hun hadde kjøpt en gave til meg som jeg skulle få når jeg kommer hjem til påske. Det var to bøker om digitalfoto -Lær å ta bilder som proffene! Jeg ble kjempeglad :D Gleder meg til å lese dem. Dersom jeg lærer noe, altså klarer å ta gode bilder som er verdt å vise frem kommer jeg sikkert til å skryte litt, og legge dem ut her på bloggen :) (til glede for mine, (1, 2, 3?) lesere :p )

img5025

img5022

img5045

img5031
Dette ble et ganske fint bilde synes jeg, ser nesten it som sort/hvitt men det er det altså ikke. det bare ble sånn :p

img5036

img5038

img5052

img5054

img5064
Dette er en av favorittene. Jeg liker blåfargene :)

6 kommentarer

Therese-perese!

05.mar.2009 kl.23:42

Så fine! :) Og fin blogg! Besøk gjerne min også! :)

iskreem

06.mar.2009 kl.00:08

Takk, takk :) det skal jeg gjøre :)

Oda

06.mar.2009 kl.00:26

Jepp, ikea:). Haha, den klokken ringer kjempe høyt, noen ganger hende det at jeg har den på i 15-20min og irriterer meg over lyden, men jeg kommer liksom aldri så langt til å skru den av:p.

Anna

06.mar.2009 kl.15:58

Hey! he du stjelt nokken av perlene mine? ): dissa grønnee

iskreem

06.mar.2009 kl.23:47

Ikkje direkte stjelt dei da :p dei låg oppi en boks sammen med MINE perle.. sode.. savna du dei?

ELLEN

03.apr.2009 kl.20:33

Det ble fine bilder :Dsøte smykker

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

23, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg liker å ta bilder og ellers lage forskjellige ting. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits