Maspalomas!


Nå har vi endelig bestillt oss ferie :D satt til langt på natt i går for å prøve å bestemme oss. Til slutt bestillte vi tur til Zakynthos, men rett etter det var gjort, så leste vi mange inlegg fra folk som var meget missfornøyd, og det skremte vettet av oss, så vi avbestillte. Nå blir det Maspalomas i stede. ( det ligger i Grand canaria, men det er så harry å reise på pakketur dit, så vi sier bare Maspalomas ;) ) jedda! gleder meg. Satse på det blir en fin tur uten matforgiftning. Hadde ett uheldig tilfelle i Egypt for ca 2 år siden, som jeg helst ikke vil gjenta. Får kjøpe meg en ukes forbruk med underberger shots på flyplassen før jeg reiser. Har hørt det skal gjøre susen! Kommer vel til å fylle opp medisinkofferten min (høres ut som jeg har en stooor koffert med medisiner. Det stemmer ikke, den er blå og liten) med idoform, medisinkull og immodium for å være på den sikre siden. Høres kanskje ut som jeg har panikk for å bli syk. Det stemmer vel kanskje, for det er typisk meg! 

Nå skal jeg egentlig skrive oppgave, men er veldig ukonsentrert, og havner på facebook, dagbladet, bloggen og alle andre steder jeg ikke skulle vert. Hadde store planer om å slippe å sitte med oppgaven i helgen, men spørs om ikke jeg må det likevel =/ Er ikke såå utrolig morsomt å skrive sykepleieplan for diabetes og vaskulær demens.. men er vel ting man må kunne noe om skal man bli sykepleier. Når jeg sitter med slike oppgaver, så sniker tanker seg frem i hode mitt og sier; tsss.. sykepleier er ikke noe for deg, pleie syke slappfisker er ikke noe morsomt.  Men med en gang jeg er ferdig med en oppgave tenker jeg at; dette var lett, I can doooo it ! Så vi får se om det blir sykepleier av meg eller ikke.

Johan ringte nettopp å sa han ville ha pannekaker til middag. Jeg sa at jeg hadde tenkt å lage det i morgen, men siden han hadde så lyst på det, så skal jeg overaske han med det likevel :) Så da stikker jeg av fra oppgaven min for å lage røre ;)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

23, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg liker å ta bilder og ellers lage forskjellige ting. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits