Yes Man


I går kveld var det siste kvelden Anna Regine var hos meg, så da tenkte vi at vi måtte finne på noe annet enn å sitte hjemme, så da ble det kino :D Etter mye om og men valgte vi 'Yes Man', noe jeg ikke angrer på. Morsom film :) Jeg fulgte  Anna til bussen 16.35. Tenkte jeg skulle være flink å begynne på oppgaven jeg må levere på tirsdag, men har ikke komt igang enda. Skal skrive om kostregulert diabetes og vaskulær demens. Kult? Nei.

Har forresten fått vite at jeg er nr 32 til å velge praksisplass! Great news, or what? Det betyr at jeg får plass i Trondheim, og slipper å flytte ut på landet i to måner. Flotte greier! Da kan jeg fortsatt jobbe på jobben min også. Det er bra. Har nok økt forbruket mitt en del etter at jeg begynte å jobbe vedsiden av studiene, så det hadde vert hardt å være uten de ekstra pengene i to måner. Grur meg litt til praksis likevel da. Vet jo aldri om man trives eller ikke. Men ser litt lysere på det nå som jeg vet at jeg får komme hjem til Johan hver dag, i stede for å være ensom i en fremmed hybel :)

2 kommentarer

josefine berg

25.feb.2009 kl.20:10

åh, yes man er så bra!:D

Serine Endal

27.feb.2009 kl.14:33

Helt enig! Hadde ikke forventet så mye, så derfor ble jeg gledelig overasket =)

Skriv en ny kommentar

iskreem

iskreem

23, Trondheim

Jeg bor fortiden i Trondheim, og er nettopp ferdig utdannet sykepleier. Jeg liker å ta bilder og ellers lage forskjellige ting. Legger ut bilder av noen av mine prosjekter her :) Legg gjerne igjen en kommentar!

Blogglisten


MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com

Kategorier

Arkiv

hits